Kemisk Peeling

Information om kemisk peeling, glykolsyra, salicylsyra, mjölksyra, mandelsyra

Kemisk Peeling Hemma

Posted by Charlotte On 2013-4-10SKRIV EN KOMMENTAR

Även om kemisk peeling kan utföras professionellt på en klinik eller salong så erbjuder kemisk peeling i hemmet liknande fördelar och resultat. Faktum är att kemisk peeling utförd hemma är mycket mer kostnadseffektivt. I denna artikel tar vi upp de typer av kemisk peeling du kan utföra hemma.

Det senaste modet i skönhets- och hudvårdsvärlden är kemisk peeling. Det erbjuder en rad fördelar för huden, inklusive minskning av fina linjer och rynkor, minskning pigmentfläckar, avlägsnande av akneärr och allmän förbättring av hudtonen. Kemisk peeling kan utföras professionellt, eller med hjälp av produkter som tillåter dig att utföra en kemisk peeling hemma. Det förstnämnda är definitivt ett dyrare alternativ än de senare, men att välja att utföra en kemisk peeling hemma har sina för och nackdelar. Låt oss ta en titt på hur du kan använda dessa produkter till din fördel. Läs resten av det här inlägget »

Hur du använder kemisk peeling

Posted by Charlotte On 2012-1-144 KOMMENTARER

Att använda kemisk peeling hemma är inte så annorlunda från att få en kemisk peeling utförd professionellt. De har dock sina risker. Trots allt finns det ingen professionell person som tittar till din hud under peelingen. Däremot kan du genom att lära dig hur man korrekt använder peeling, att förstå vad du kan vänta dig, och vara medveten om potentiella sidoeffekter öka dina chanser att utföra en peeling hemma med bra resultat till ett mycket lägre pris än en professionellt utförd peeling. Läs resten av det här inlägget »

Historien om kemisk peeling

Posted by Charlotte On 2011-8-27SKRIV EN KOMMENTAR

Det är känt från detaljerade anteckningar på papyrus att medicinsk personal använde peelingformuleringar för att behandla hudsjukdomar i det gamla Egypten så långt tillbaka som 1550 f. Kr. Detta var den period strax före faraon Ramses 1 tid, när Hysos kungar styrde det stora landet. Det är dokumenterat att det precis som idag var stor efterfrågan på hudläkare bland de mer välbeställda kvinnorna eftersom solskadad hud var ett tecken på lägre rang i samhället. På den tiden, innan Botox och hudlasrar, använde kvinnor en mängd olika ämnen såsom alabaster, olja och salt för att förbättra huden. Läs resten av det här inlägget »

\\n